Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in /var/www/vhosts/parcel4me.nl/httpdocs/library/Zend/Session.php on line 219 Parcel4Me

Locatie XDock Tilburg gewijzigd

01-04-2017

Per 18-04-2017 wijzigt de locatie van het XDock van Parcel4me

Alle gebruikers hebben daartoe onderstaande mail ontvangen:

 

Geachte Parcel4me klant,

In het verleden hebt u minimaal 1 maal een pakket op het XDock van P4M in Tilburg aan laten komen, waarna wij het hebben geplaatst in de P4M pakketautomaat van uw keuze (Tilburg University, HTCE, Tilburg Reeshof, 3 stuks Praxis in Tilburg, 3 stuks transferia in Den Bosch en 1 stuks op VU in Adam).

Wij vinden dat natuurlijk erg fijn dat u onze dienst gebruikt en ook hopelijk weet te waarderen.

Dat XDock in Tilburg zat aan de Kraaivenstraat, maar we gaan verhuizen. Op de oude locatie groeiden we uit onze jas. We gaan nu naar een nieuwe, maar zeer waarschijnlijk tijdelijke, locatie.

Graag dus NIET meer het adres aan de Kraaivenstraat in Tilburg gebruiken voor uw pakketten die naar de P4M pakketautomaten moeten.

Wij verzoeken u voor pakketten die bij ons gaan worden afgeleverd vanaf dinsdag 18-04-2017 het onderstaande nieuwe XDock adres in Tilburg te gebruiken.


XDock Parcel4me
Kapitein Hatterasstraat 1-03

5015 BB Tilburg

Van pakketten die na 21-04-2018 nog worden geleverd aan de oude locatie aan de Kraaivenstraat in Tilburg kunnen wij NIET meer garanderen dat die nog in onze handen gaan komen.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,

 

Het Parcel4me Team

Terug naar overzicht

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parcel4me.nl/httpdocs/library/Zend/Db/Table/Abstract.php on line 1257