Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in /var/www/vhosts/parcel4me.nl/httpdocs/library/Zend/Session.php on line 219 Parcel4Me

Hoe het werkt

Hoe het werkt

Algemeen:

Vanaf nu hoef je nooit meer thuis te blijven om je bestelde pakket te ontvangen. Bij je online bestelling kies je de pakketautomaat van Parcel4me die jou het beste uitkomt. Parcel4me heeft publieke pakketautomaten waar iedereen gebruik van kan maken, deze staan bv bij het benzinestation waar je dagelijks langs rijdt of bij de supermarkt waar je je boodschappen doet. Of jouw baas heeft een pakketautomaat bij jou op kantoor staan of de vastgoedbeheerder van het appartementencomplex waar je woont heeft een pakketautomaat in de centrale hal voor jou staan. Ook je eigen Parcel4me pakketbrievenbus bij je eigen voordeur is mogelijk!

Als het pakket in één van de lockers van Parcel4me is afgeleverd, krijg je een bericht dat je je pakket kunt ophalen. Met je smartphone kun je de voor jou gereserveerde locker openen en je pakket meenemen op het moment dat het jóu uitkomt. Sneller, makkelijker, goedkoper, beter voor het milieu en ook ideaal om je retourzendingen te versturen.

Voor publieke pakketautomaten worden pakketten naar Parcel4me gestuurd. Zodra het pakket daar aangekomen is plaatst Parcel4me de pakketten dezelfde dag (mits bezorgd voor 13h00) per fietskoerier of elektrische auto in de pakketautomaat van jouw keuze.

Gebruik van de Parcel4me pakketautomaat is gratis!

Waar staan de Parcel4me pakketautomaten?

•                TILBURG

 • Tilburg University
 • Reeshof Tilburg, tankstation Van Beurden
 • Praxis Brakman Tilburg
 • Praxis Lovense kanaaldijk Tilburg
 • Praxis Ringbaan Zuid Tilburg

•                EINDHOVEN

 • High Tech Campus Eindhoven

•                AMSTERDAM

 • VU Amsterdam
 • Carnapstraat appartementencomplex (afgeschermde gebruikers)
 • Osdorper Ban appartementencomplex (afgeschermde gebruikers)

•                DEN BOSCH

 • Transferium Vlijmenseweg
 • Transferium De Vliert
 • Transferium Pettelaarpark

•                BERKEL ENSCHOT

 • Woonhuizen (afgeschermde gebruikers)

•                LOON OP ZAND

 • Woonhuizen (afgeschermde gebruikers)

 

Instructie om een pakket te ontvangen in een Parcel4me pakketautomaat (voor alle publieke locaties):

Stap 1:

Download de app voor de Iphone in de Appstore of de Android app in de Google Playstore en registreer je via de app of registreer je op www.parcel4me.nl.

Shortcut naar de Android app in de Google Play Store : klik hier

Shortcut naar de Apple app in de App Store: klik hier

Stap 2:

Log in met je email en wachtwoord op de app (als je via de app notificaties wil ontvangen of als je met behulp van de app de locker wilt openen)

Stap 3:

Bestel bij een E-shop en vermeld achter je achternaam je eigen unieke P4M nummer OF je P4M Nickname (als P4M nummer niet mogelijk is). Jouw eigen unieke P4M nummer en Nickname staan in de app op de pagina 'instellingen', en na inloggen op www.parcel4me.nl wordt dat unieke P4M nummer ook in de webinterface getoond.

Schijfstraat 23, 5061 KA Oisterwijk

Kies als verzendadres het adres van Parcel4me, Schijfstraat 23, 5061 KA, Oisterwijk. Verzending ziet er als volgt uit:

Voornaam, Achternaam, Jouw unieke P4M nummer OF Jouw unieke P4M Nickname

{p/a Parcel4me}*

Schijfstraat 23

5061 KA Oisterwijk

Stap 4:

Nadat het pakket door de E-shop wordt afgeleverd bij Parcel4me plaatst een Parcel4me medewerker het pakket in de pakketautomaat van jouw keuze. Transport per fiets of elektrische auto! Gebruik van de pakketautomaat en de service van Parcel4me is gratis voor de consument!

Je krijgt een bericht (per mail en in de app) van statuswijzigingen van jouw zending

Stap 5:

Ga naar de Parcel4me pakketautomaat en haal je pakket op via één van de volgende manieren

•                Parcel4me app

•                intoetsen code op het codepaneel van de pakketautomaat

•                bellen naar het Parcel4me nummer 013-7110023

In geval van vragen:

Neem contact op met de gratis klantenservice van Parcel4me, Klantenservice tel.: +31-(0)13-7110030

Voor de pakketautomaten met afgeschermde gebruikersgroepen is er een alternatieve handleiding. Deze verstrekken we bij oplevering van de pakketautomaat.

P4M instructiefilmpjes op Youtube:

Kijk voor een instructie op het Youtube kanaal van Parcel4me: klik hier voor de Nederlandse versie

Kijk voor een instructie op het Youtube kanaal van Parcel4me: klik hier voor de Engelse versie

Kijk voor een nadere uitleg op het Youtube kanaal van Parcel4me: klik hier voor een Nederlandse versie (Aflevering uit Booming Brabant van Omroep Brabant)

Kijk voor een nadere uitleg op het Youtube kanaal van Parcel4me: klik hier voor een Engelse versie (Short demo & explanation of the product)

Downloaden van de app:

Shortcut naar de Android app in de Google Play Store : klik hier

Shortcut naar de Apple app in de App Store: klik hier

Zo werkt Parcel4me

Elke consument die wel eens iets via internet heeft besteld, kent wel dat frustrerende gevoel dat je bij een E-shop een product hebt besteld, maar dat je bij aflevering niet thuis was... In wel tot 40% van alle gevallen komt de delivery agent op een moment dat je niet thuis bent!
Maak een account aan bij Parcel4me en dat probleem gaat tot het verleden behoren! Laat je pakket in een onbemande pakketautomaat aankomen op een P4M-locatie die jou goed uitkomt en die 24/7 bereikbaar is voor afhalen.
Geef bij nieuwe bestellingen op dat je je pakketten vanaf heden in een P4M-automaat van jouw keuze afgeleverd wilt hebben, waar je ze dan vervolgens ophaalt wanneer het jou uitkomt!
Ook de delivery agent zal blij zijn met dit nieuwe initiatief. Hij hoeft niet meer keer op keer bij een deur aan te bellen die gesloten blijft omdat er niemand thuis is en hij kan bij een stop meteen meerdere pakketten afleveren en ook retourzendingen weer ophalen. Voor hem en voor het milieu is dit een veel betere oplossing.
Via de P4M-app op je smartphone word je geïnformeerd wanneer het pakket is geplaatst door de delivery agent en je het dus kunt gaan ophalen. Met de app open je bovendien de locker. Ervaar de vrijheid en de controle! Why wait for your parcel, when your parcel can wait for you... Registreer vandaag nog!

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/parcel4me.nl/httpdocs/library/Zend/Form.php on line 1147