Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in /var/www/vhosts/parcel4me.nl/httpdocs/library/Zend/Session.php on line 219 Parcel4Me

Samenwerking met Praxis

16-01-2017

Samenwerking Praxis en P4M:

Praxis neemt pakketautomaten Parcel4me in gebruik

Deze week worden er bij Praxis 3 pakketautomaten in gebruik genomen waar consumenten hun online bestelde pakketten op kunnen halen. Praxis gaat hiervoor samenwerken met het Tilburgse Parcel4me. De pakketautomaten worden buiten geplaatst zodat consumenten er 24 uur per dag, 7 dagen per week bij terecht kunnen. Een latere uitbreiding richting Click & Collect en andere dienstverleningen wordt door de partijen genoemd als extra mogelijkheden op de huidige functie van de pakketautomaat. Een eerste testfase met de pakketautomaten bij de 3 Praxis-vestigingen in Tilburg (Lovense Kanaaldijk, Ringbaan Zuid, Reeshof) moet deze potenties in kaart brengen.

Na de samenwerking met PostNL voor de nieuwe Pakket- en Briefautomaat is dit voor Parcel4me een definitieve doorbraak en laat het bedrijf zien dat ze flinke stappen aan het maken zijn met gerenommeerde partijen. Het bedrijf laat verder weten binnenkort nog een samenwerking bekend te maken. Voor Praxis is het belangrijk om dicht bij de consument te staan en service te verlenen aan de consumenten. Verder laat Praxis met deze stap zien dat ze innovatieve concepten omarmen.

Richard Meijer, District Manager bij Praxis: “Dit is een test die mede bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, want op deze manier hoeven bezorgauto’s niet meer de wijken in om pakketjes af te leveren en komt dit de veiligheid en milieu (CO2-uitstoot) ten goede. Daarbij komt het voordeel voor Praxis, dat er meer traffic is en het voor grotere naamsbekendheid zorgt.”

Jacob Kiestra, Parcel4me: “We zien dat de consument deze afhaalmogelijkheid als erg prettig ervaart. Zonder extra kosten de internetbestellingen afhalen wanneer het jou uitkomt op een zelf gekozen locatie waar je dagelijks toch al langs komt is natuurlijk erg handig. Parcel4me plaatst de pakketautomaten op drukke locaties waar mensen in hun dagelijkse routine voorbij komen. Praxis is hiervoor dan ook een goede samenwerkingspartner: goede parkeermogelijkheid, goed bereikbaar en dichtbij de consument. Praxis en Parcel4me zijn verheugd dit samen te kunnen realiseren en zetten in op een mooie samenwerking.” 

Twinklemagazine: 

http://twinklemagazine.nl/nieuws/2017/01/parcel4me-test-automaten-bij-praxis-tilburg/index.xml

Emmerce:

http://www.emerce.nl/nieuws/praxis-installeert-pakketautomaten-afhaalpunt

Terug naar overzicht

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parcel4me.nl/httpdocs/library/Zend/Db/Table/Abstract.php on line 1257